divendres, 31 de desembre del 2010

Feliç 2011

Avui ens deixa el 2010, que no ha pas estat un mal any en absolut!

Aquest any ens ha brindat bona música: The Panic Broadcast (de Soilwork), Auido Secrecy (de Stone Sour); hem vist grans artistes de la comarca com La Iaia triomfar; he pogut presenciar bons concerts com el d'Eikostate + Lacuna Coil o el de 30 Seconds to Mars ara fa una setmana.
Amb Nyflheim les coses no han anat tan bé. Tot i així, hem trobat local i estem treballant de valent amb temes nous. Estic convençut que el 2011 serà un bon any per a nosaltres!
Aquest any també he pogut comprar-me la guitarra dels meus somnis, la primera "guitarra de veritat", la Fender Jim Root Telecaster!
Políticament les coses tampoc han anat gaire bé. Ha caigut la sentència del constitucional i es va organitzar la històrica manifestació del 10-J. Tot i així, sembla ser que encara no tothom veu que la independència del nostre país és l'única via per sobreviure, o sigui que haurem d'esperar més temps per aconseguir-ho.
Però per sobre de tot, queden els bons records; els moments passats amb l'Aina, amb els amics de la uni, amb els Nyflheim, amb els de sardanes...

Desitjos per a aquest 2011? Seguir sent feliç, tenir salut, fer peles, tornar als escenaris i que surti el cd d'Eikostate!!! hehe I no dubto que tot això es complirà ;)

Feliç 2011 per a tothom!!! :D

dijous, 9 de desembre del 2010

Extensity

Avui us parlaré d'un grup de la comarca. Es diuen Extensity i estan formats per Albert "Two-Mas" (veu), Marc (guitarra), Joan Peiron (baix... aquest em sona bastant) i Pepe (bateria). Estil? Crec que en diuen Crust. De fet és el primer grup que he escoltat d'aquest estil, em queda pendent aprofundir en el tema (per exemple, podria començar pels Intensity, el grup que va inspirar el nom de la formació de què estem parlant).

Però per parlar de l'estil d'Extensity el millor que podeu fer és escoltar-los. O sigui que de bones a primeres ja us deixo l'enllaç des d'on us podeu descarregar el seu primer disc, que porta per nom... Extensity!

http://quitoca.com/blog/EXTENSITY_Descarrega_i_Promocio.html#disqus_thread 

Si em permeteu definiria el so del grup d'aquesta manera: tum pata tum... wuaaaaaaaaah(tatatatatatatatatata...tupatupatupatupatupatupaTISHturumtumTISHtururuTHISwuahwuahwuahwuaaaaah)... quan els escolteu, m'entendreu ;) En resum, una dosi d'energia, canya i, com diu aquell periodista, "velocitat i rapidesa" (haha). Assistir a un dels seus concerts és una experiència inoblidable que us recomano a tots (això sí, vigileu si porteu ulleres o si la vostra roba no permet ser regada amb cervesa).

El cd és una obra mestra des del principi fins al final. De fet, és un d'aquells cd's que s'han d'escoltar sempre sencers. La connexió entre les cançons (d'una brevedat vital) és tal que fins i tot si estàs escoltant música aleatòria i te'n surt una d'Extensity, has de treure aquesta opció que barreja totes les teves cançons i seguir escoltant la següent i la següent fins a finalitzar el disc.  A la primera cançó se sent una porta obrint-se i a l'última es tanca, un gran detall que exemplifica aquest fet. És una característica que també experimento amb el "No Control", de Bad Religion.

El punt culminant del cd és l'inici del track 6, on "Two-Mas" entona amb la seva veu estripada i incansable "Hay muchas maneras de... MATAR!!!", però també hi ha altres puntassos com "No podrán", un tema que fa moure les grenyes a qualsevol (fins i tot als calbs!).

Doncs res, espero que us escolteu aquest tros de disc. Us deixo un vídeo en directe per fer-vos una idea i no oblideu de visitar el seu myspace o la seva pàgina de facebook.